Λιμενικοί διέσωσαν 28χρονο αλλοδαπό που βρέθηκε στη θάλασσα στην πύλη Ε8 του Πειραιά. Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και αρνήθηκε μεταφορά σε νοσοκομείο.
Ένα περιστατικό διάσωσης σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά, όταν η Λιμενική Αρχή Τζελέπη ενημερώθηκε για την ύπαρξη άνδρα που βρισκόταν στη θάλασσα, στην πύλη Ε8.
Το περιστατικό
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα οποία κατάφεραν να βοηθήσουν τον 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Παλαιστίνης, να εξέλθει από το νερό. Ο άνδρας βρισκόταν σε καλή κατάσταση υγείας.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Λιμενικό Τμήμα, όπου του παρασχέθηκε ρουχισμός και οι πρώτες φροντίδες. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Ενέργειες των αρχών
Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας βρέθηκε στη θάλασσα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω πληροφορίες.




