14.3 C
Athens

Πειραιάς: «Λίμνη» η περιοχή πίσω από τον Πύργο μετά τη σφοδρή κακοκαιρία

Must read

Πειραιάς: Λίμνη έγινε ο χώρος πίσω από τον Πύργο μετά την κακοκαιρία. Σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα – Βίντεο από News 24/7.

Μετά τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε τον Πειραιά, ο χώρος πίσω από τον Πύργο του Πειραιά μετατράπηκε σε μια απέραντη λίμνη, με το νερό να καλύπτει ολόκληρη την πλατεία και τον περιβάλλοντα χώρο. Η νέα έντονη καταιγίδα δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ οι πεζοί δυσκολεύτηκαν να μετακινηθούν, καθώς τα νερά έφταναν σε μεγάλο ύψος.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το News 24/7, αποτυπώνεται με χαρακτηριστικό τρόπο η έκταση της πλημμύρας, με το σημείο να θυμίζει περισσότερο υδάτινο πάρκο παρά κεντρικό σημείο του Πειραιά. Η εικόνα αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά έντονων φαινομένων που έχουν χτυπήσει την πόλη το τελευταίο διάστημα, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων στα δίκτυα απορροής.

Παρότι το νερό υποχώρησε σε αρκετές περιοχές μετά το πέρας της κακοκαιρίας, κάτοικοι και επαγγελματίες εκφράζουν ανησυχία για τη συχνότητα των πλημμυρικών φαινομένων σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πόλης, λίγα μέτρα από το λιμάνι και τα μεγάλα έργα αναβάθμισης της περιοχής.

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article