15 C
Athens

Πειραιάς: Πλημμύρισε η Φρεαττύδα – Βραχυκύκλωμα σε σταθμό της ΔΕΗ και χάος στην πλατεία

Must read

Απροστάτευτη ξανά η περιοχή του Πειραιά – Οι κάτοικοι φοβήθηκαν για τα σπίτια και τα μαγαζιά τους.

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το απόγευμα στη Φρεαττύδα του Πειραιά, όπου μετά τη δυνατή βροχή η πλατεία μετατράπηκε κυριολεκτικά σε λίμνη. Το νερό κάλυψε ολόκληρο το οδόστρωμα, πλησιάζοντας τα μαγαζιά και τις εισόδους πολυκατοικιών, ενώ αρκετά οχήματα εγκλωβίστηκαν.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, σημειώθηκε βραχυκύκλωμα σε υπόγειο σταθμό της ΔΕΗ, προκαλώντας ανησυχία για την ασφάλεια της περιοχής. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι έβγαινε καπνός από το σημείο, ενώ η έντονη οσμή καμένου ήταν διάχυτη στον αέρα.

Η εικόνα που επικρατούσε θύμιζε περισσότερο πλημμυρισμένο υπόγειο παρά κεντρική πλατεία του Πειραιά. Οι πολίτες, εξοργισμένοι, αναρωτιούνται:

Πώς είναι δυνατόν το 2025 να πλημμυρίζει ξανά η Φρεαττύδα για μια απλή νεροποντή;

Ποιος ελέγχει την κατάσταση στις υποδομές της ΔΕΗ όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά;

Η ανησυχία είναι μεγάλη, καθώς δεν πρόκειται για ένα απομονωμένο περιστατικό, αλλά για ένα επικίνδυνο φαινόμενο που επαναλαμβάνεται. Η απουσία συντονισμού και προληπτικών μέτρων αφήνει εκτεθειμένους πολίτες και επιχειρήσεις.

Ο Πειραιάς δεν μπορεί να μένει θεατής κάθε φορά που βρέχει. Η Φρεαττύδα χρειάζεται άμεσα ουσιαστική παρέμβαση και όχι άλλα λόγια. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article