Έκρυψαν το άγαλμα του Βολανάκη με κιόσκι ανακύκλωσης – Αγανάκτηση στον Πειραιά

Must read

Σύνοψη από e-peiraias:
  • «Κρύψαμε και το άγαλμα του Βολανάκη και βάλαμε μπροστά ολόκληρο σπίτι για την ανακύκλωση.
  • Δεν βόλευε το νεοαναγερθέν ξενοδοχείο στη θέση που ήταν μέχρι πρότινος.
  • Παιδιά, ήρθε η ανάπτυξη».

«Κρύψαμε και το άγαλμα του Βολανάκη και βάλαμε μπροστά ολόκληρο σπίτι για την ανακύκλωση. Δεν βόλευε το νεοαναγερθέν ξενοδοχείο στη θέση που ήταν μέχρι πρότινος. Παιδιά, ήρθε η ανάπτυξη».

Με αυτά τα λόγια σχολίασαν κάτοικοι του Πειραιά τη νέα εικόνα που παρουσιάζει η παραλιακή, όπου ένα ξύλινο κιόσκι ανακύκλωσης έχει τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά στο άγαλμα του σπουδαίου ζωγράφου.

Οργή και αγανάκτηση από τους πολίτες

Τα σχόλια των κατοίκων είναι αποκαλυπτικά: «Αυτά τα “κουτιά” της ανακύκλωσης σε καίρια σημεία είναι το συμπλήρωμα των περιπτέρων-κουτιών που στολίζουν την πόλη μας. ΑΙΣΧΟΣ».

Άλλοι είναι ακόμα πιο καυστικοί: «Ποιος Βολανάκης και ποια αγάλματα… τα σπιτάκια είναι τα σπουδαία». Δεν λείπουν και αυτοί που εκφράζουν πικρία: «Σιγά που θα νοιαζόντουσαν για τον υπέροχο Βολανάκη. Το πιθανότερο είναι ότι αγνοούσαν την ύπαρξή του».

Και η κατακλείδα που συνοψίζει τη γενική αίσθηση: «Άλλη μια ντροπή για την πόλη μας, κρίμα».

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article