- Τον ιδανικό επίλογο σε μία εξαιρετική αγωνιστική σεζόν έγραψε το Σάββατο 19 Απριλίου η Πρωταθλήτρια Αμφιάλη, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία της στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πειραιά μετά τη νίκη που πέτυχε.
- Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο γήπεδο των «Σιταποθηκών», ακολούθησε μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική διπλή γιορτή.
- Εκτός από την άνοδο της πρώτης ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, γιορτάστηκε και η σημαντική επιτυχία της δεύτερης ομάδας της Αμφιάλης, η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στη Β’ ΕΠΣ Πειραιά.
Τον ιδανικό επίλογο σε μία εξαιρετική αγωνιστική σεζόν έγραψε το Σάββατο 19 Απριλίου η Πρωταθλήτρια Αμφιάλη, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία της στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πειραιά μετά τη νίκη που πέτυχε. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο γήπεδο των «Σιταποθηκών», ακολούθησε μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική διπλή γιορτή.
Εκτός από την άνοδο της πρώτης ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, γιορτάστηκε και η σημαντική επιτυχία της δεύτερης ομάδας της Αμφιάλης, η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στη Β’ ΕΠΣ Πειραιά.
Μετάλλια, κύπελλα και συγκίνηση από τον Βρεττάκο
Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων από τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο, ο οποίος συνεχάρη θερμά αθλητές, προπονητές και διοίκηση για τις σπουδαίες επιτυχίες τους και τη συμβολή τους στην ανάδειξη του τοπικού αθλητισμού.
Η ημέρα ολοκληρώθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, με χαμόγελα, συγκίνηση και πλήθος αναμνηστικών φωτογραφιών, επισφραγίζοντας μία χρονιά γεμάτη διακρίσεις, χαρές και νίκες για την οικογένεια της Αμφιάλης και την πόλη. Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και τις τοπικές ομάδες, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας για όλους τους δημότες.





