Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Παρέμβαση Μαξούρα μετά το κάλεσμα αστυνομίας και εισαγγελέα σε καταλήψεις σχολείων

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου, κυρίου Τσίρμπα, να στείλει την Αστυνομία να τερματίσουν τις καταλήψεις στα σχολεία της πÏŒλης. Μετά απÏŒ επικοινωνία που είχε το site μας με τον τέως αντιδήμαρχο Παιδείας και νυν ΔημοτικÏŒ Σύμβουλο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Θέοδωρο Μαξούρα, μας έκανε την ακÏŒλουθη δήλωση: “Ποτέ στο […]

Χωρίς τίτλο

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου, κυρίου Τσίρμπα, να στείλει την Αστυνομία να τερματίσουν τις καταλήψεις στα σχολεία της πόλης.

Μετά από επικοινωνία που είχε το site μας με τον τέως αντιδήμαρχο Παιδείας και νυν Δημοτικό Σύμβουλο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Θέοδωρο Μαξούρα, μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ποτέ στο παρελθόν στην πόλη, πόσο μάλλον όταν διετέλεσα αντιδήμαρχος Παιδείας δεν υπήρξαν τέτοιες πρακτικές διχασμού, όπως η τελευταία πράξη της σημερινής διοίκησης με την παραγγελία για εισαγγελική παρέμβαση εναντίον των μαθητών. Πρωταρχικός στόχος και δικός μου και όλης της διοίκησης ήταν ο διάλογος και η συζήτηση με την μαθητική κοινότητα. Προσωπικά ως άνθρωπος που εμπιστεύονται και τιμούν οι πολίτες να τους εκπροσωπώ, θα συνεχίζω να πορεύομαι με σεβασμό στο διάλογο, στις δημοκρατικές διαδικασίες και τον καθημερινό αγώνα για αναβαθμισμένα ανοιχτά σχολεία. Η νέα γενιά άλλωστε είναι η φωνή του μέλλοντος και οφείλουμε να την ακούμε και να τη σεβόμαστε”.

Σχόλια

  • Παναγιωτης Ζιάκανος |

    Ποτέ στο παρελθόν όμως Θοδωρή δεν υπήρχε πανδημία στη χώρα, σε τέτοιο βαθμό που οι καταλήψεις να βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την τοπική οικονομία σε πιθανό νέο lockdown… θα έπρεπε οι γονείς να αποτρέπουμε τα παιδιά μας από το να έχουν τα σχολεία κλειστά.
    ΥΓ: Επειδή έχω εικόνα τα παιδιά που διαμαρτύρονται για τα μέτρα δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας στις κατάληψεις και αποτελούν υγειονομική βόμβα… με εκτίμηση!!!

  • Προσθήκη Σχολίου

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *