Συνάντηση Σ. Αντωνάκου με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

120928216_10222816118382218_3742037447181919407_o

Το νέο προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά συνάντησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Πειραια, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Στη συνάντησή τους τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, ειδικά μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού. Η Σταυρούλα Αντωνάκου δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα προσπαθήσει, όσο μπορεί, να βοηθήσει τις πληγείσες επιχειρήσεις. Άλλωστε τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό ότι η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει με 200 εκατομμύρια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ακολουθεί η δήλωση της Σταυρούλας Αντωνάκου:

Υποδέχθηκα το νέο προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς,στην Αντιπεριφερεια Πειραια.

Συζητήσαμε για τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά και για όλα τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.

Η δέσμευση μας ως Περιφέρεια,είναι ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να τονώσουμε και να ενισχύσουμε τις πληγείσες επιχειρήσεις,όπως έγινε με το προγραμμα των 200.000.000€ που αφορά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις! www.ependyseis.gr/mis!

Παράλληλα τους ενημερωσα και για την πορεία όλων των μεγάλων εργων αναπλασης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικης!

Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με ανθρώπους των παραγωγικών κλάδων και όλοι μαζι να διαμορφώνουμε,άμεσα υλοποιήσιμες δράσεις!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *