Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Ανεξαρτητοποίηση-βόμβα από Μαξούρα – Τα επόμενα σχέδια του

317799512_5344740262298908_621783329959971241_n

Κεραυνός εν αιθρία από την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου, Θοδωρή Μαξούρα, από τον συνδυασμό του πρώην δημάρχου Σαράντη, μια ανεξαρτητοποίηση που σημαίνει και το τέλος της ιστορικής παράταξης του Δήμου.

Στην ανεξαρτητοποίησή του ο κύριος Μαξούρας κάνει λόγο για διάσταση απόψεων σχετικά με το μέλλον της πόλης, ενώ αναφέρεται και στις προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια διεξαγωγής διαδικασιών διαδοχής.

Σύμφωνα με τον Θοδωρή Μαξούρα η κίνηση αυτή ήταν μονόδρομος, καθώς «Οι αρχές μου και οι αξίες μου δεν μπορούν να δεχτούν πρακτικές διχασμού με προσωπεία ενότητας, που αποσκοπούν σε απολύτως προσωπικά οφέλη».

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μαξούρα:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΞΟΥΡΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Με σεβασμό στο Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα από τους τρεις της σύγχρονης Δημοκρατίας.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και απέναντι στο Σύνολο των δημοτών .
Έχοντας εξαντλήσει από μέρους μου κάθε πιθανότητα γεφύρωσης των διαστάσεων που παρατηρήθηκαν σε απόψεις για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της παράταξης που μέχρι τώρα αδιάλειπτα ήμουν μέρος της.
Παρά τις επί τριών ετών επανειλημμένες προσπάθειές μου για την διεξαγωγή Δημοκρατικών Διαδικασιών, προκειμένου να αναδειχθεί ο επόμενος επικεφαλής της παράταξης, αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Με βάση τα παραπάνω, με δεδομένο ότι οι «παρέες» δεν πρέπει να δημιουργούν πολιτικές και καθώς στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ανακοινώνω την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ μου.
Μια κίνηση που για εμένα τον ίδιο αποτέλεσε μονόδρομο. Οι αρχές μου και οι αξίες μου δεν μπορούν να δεχτούν πρακτικές διχασμού με προσωπεία ενότητας, που αποσκοπούν σε απολύτως προσωπικά οφέλη.
Η Ιστορική αυτή παράταξη που υπηρέτησα πιστά μέχρι και σήμερα, έχει απωλέσει την ταυτότητα της και «μίκρυνε» τόσο πολύ, που τα όνειρα μας δεν χωρούν πια εκεί.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σε αυτή την ΝΕΑ ΑΡΧΗ για εμένα, με απόλυτο μέτρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ και διαρκή στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Συμπολιτών μου, δεσμεύομαι πως η επόμενη μέρα θα συνεχίσει να με βρίσκει εδώ, με όλες μου τις δυνάμεις συγκεντρωμένες και αφοσιωμένες στην δημιουργία μιας νέας παράταξης, με μοναδικό Όραμα την Ανάπτυξη του Δήμου μας και την Ευημερία των πολιτών του.
Ο Δήμος μας είναι οι Άνθρωποι του.
Δυναμικά και με την ψυχή μας, βρισκόμαστε στο πλευρό των Συμπολιτών μας.
Όχι των χειροκροτητών μας.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ν. ΜΑΞΟΥΡΑΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Αγίων Αναργύρων Καματερού

Τα επόμενα σχέδια του

Πολύ συζήτηση γίνεται στην πόλη για την επόμενη κίνηση του δημοτικού συμβούλου, Θοδωρή Μαξούρα.

Οι πιέσεις που δέχεται και από αυτοδιοικητικά πρόσωπα, αλλά και από δεκάδες πολίτες είναι να βγει μπροστά και να ηγηθεί μιας νέας πάραταξης.

Ο ίδιος προανήγγειλε τη δημιουργία παράταξης, της οποία θα ηγηθεί. Φυσικά αυτή η κίνηση αλλάζει τοπίο στην πόλη.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *