Βράβευσε Μαρκόπουλο και Διαλινάκη η Τ.Ο. της ΝΔ στο Κερατσίνι!

Χωρίς τίτλο

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, που έλαβε μέρος στην Χαραυγή, το απόγευμα της Δευτέρας (29/6) η τοπική οργάνωση της ΝΔ και ο πρόεδρος της, Βασίλης Χρυσικόπουλος, βράβευσε τον πρώτο βουλευτή της Β’ Πειραιά, Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Διαλινάκη, για την προσφορά και την συμπαράστασή τους, στην ΤΟ της ΝΔ Κερατσινίου/Δραπετσώνας.

Από νωρίς το απόγευμα μαζεύτηκε αρκετός κόσμος (περίπου 110 άτομα) και απολάμβανε τον καφέ και το ποτό του μέσα σε ένα πολύ ωραίο κλίμα με θέα την Θάλασσα ! Ο κ. Χρυσικόπουλος έδωσε πρώτα τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης στην πόλη, Παναγιώτη Διαλινάκη και έπειτα στον πρώτο βουλευτή της Β’ Πειραιά!

Ο κ. Μαρκόπουλος που ήταν συνέχεια μαζί με την κορούλα του, τόνισε μεταξύ άλλων πως θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Κερατσινιώτικου λαού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «Στην Δραπετσώνα πια, ΕΧΟΥΜΕ ζωή» και θα παλέψει με κάθε τρόπο για την βελτίωσή της!

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν και οι Μαυρούτσος Παναγιώτης, Γιάννης Διάκος, Βρεττάκος Νικόλαος, Χονδροκούκης Γιάννης, Κωστάκος Κυριάκος, Πανάγος Χάρης, Παραγυιός Νίκος, Μαλτέζου Καίτη, Πέτρος Καρυδάκης, Γούλας Αντώνης, Καψοκόλης Πέτρος, Μύτογλου Τάσος, Γαβριήλ Μαρία, Ματούλα Τσοτσάνη, Σαρτζετάκης Γιάννης, Τζομπανάκης Νεκτάριος, Δραγουμάνος Λεωνίδας, Γεωργαντζέλη Βάνα, Μανάκος Παναγιώτης, Τίτη Βασιλείου, Αδαμόπουλος Βασίλειος, Μπαρμπαγιάννη Ευγενία και Βρεττάκος Γιώργος!

Το e-peiraias.gr βρέθηκε εκεί και σας παραθέτει φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *