Διαλινάκης κατά Βρεττάκου: Να απολογηθεί για τις καταγγελίες Μπακόπουλου

96651056_260601961659765_2162628849441964032_n

Επίθεση του υποψήφιου Δημάρχου και δημοτικού συμβούλου, Παναγιώτη Διαλινάκη, κατά του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου με αφορμή τις καταγγελίες Μπακόπουλου.

Ο κύριος Μπακόπουλος, πρώην στενός συνεργάτης του υπουργού Ναυτιλίας επί ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Δρίτσα, κατηγορεί τον Δήμαρχο, μεταξύ των άλλων, πως την περίοδο 2017-2018 χρησιμοποίησε “αθέμιτες πρακτικές” και πως υπάρχουν “ύποπτες” συναλλαγές για την ανάπλαση στο χώρο των λιπασμάτων και για τα έργα που έγιναν εκεί. Ο κύριος Διαλινάκης στην ανάρτησή του αναφέρει πως ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, “οφείλει ο κ. Δήμαρχος να απαντήσει σε αυτές τις βαρύτατες κατηγορίες που δέχεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσεις τις απαντήσεις στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο“.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε την “περίεργη” στάση του κυρίου Διαλινάκη, ο οποίος ναι μεν έχει δίκιο σ’ αυτά που λέει, αλλά στη χθεσινή πορεία κατά των ρυπογόνων εγκαταστάσεων δεν έδωσε το παρόν, ούτε εκείνος ούτε η δημοτική του ομάδα κάτι που τροφοδότησε τις συζητήσεις καθώς είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν άραγε κομματική γραμμή; Θα δείξει η πορεία.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *