Κερατσίνι: “Έριξε πόρτα” στον Διαλινάκη ο Παναγιώτης Μαυρούτσος

FB_IMG_1594333884236

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του Παναγιώτη Μαυρούτσου, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Διαλινάκης προσπάθησε να τον προσεγγίσει αλλά τελικά πήρε αρνητική απάντηση.

Την προσπάθεια προσέγγισής του από τον κύριο Διαλινάκη την έκανε ο ίδιος ο Παναγιώτης Μαυρούτσος με ανάρτησή του που αφού τον ευχαριστεί για την τιμητική αυτή πρόταση, ξεκαθαρίζει ότι “δηλώνω παρών δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας και σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, εκπροσωπώντας τους πάντα για το κοινό καλό, για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα που αγαπάμε “!!!

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Μαυρούτσου:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και δημοσίως τον επικεφαλής της παράταξης “Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών”, Παναγιώτη Διαλινάκη, καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της, για την τιμητική πρόσκληση της ένταξής μου στην παράταξη τους, μετά την είδηση της ανεξαρτητοποίησής μου.

Η απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ δεν ήταν απόφαση που πάρθηκε εν θερμώ και φυσικά δεν ήταν απόφαση πολιτικής τακτικής και σκοπιμότητας.

Εμμένω σε αυτήν και δηλώνω παρών δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας και σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, εκπροσωπώντας τους πάντα για το κοινό καλό, για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα που αγαπάμε !!!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *