Κερατσίνι: “Λαγός” της Oil One ο Ραγκούσης;

ragkousis-ragousis

Ανάρτηση του Παντελή Καμά, δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”, αφήνει υπόνοιες ότι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, θέλει έμμεσα την παραμονή της Oil One, εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή του ο κύριος Καμάς, ο κύριος Ραγκούσης με τις δηλώσεις του προσπαθεί να “αποσείσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική του ευθύνη”, ενώ συνεχίζει αφήνοντας υπόνοιες ότι με την στάση του ο Βουλευτής θέλει “να βγει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, και να ομολογήσει ότι έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να βρούμε χώρο στην εταιρία. Από πού συνάγεται αυτό”;

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση του Παντελή Καμά:

Παρουσιάζεται σε διάφορα site, η γραπτή τοποθέτηση του κυρίου Ραγκούση, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Εύκολα παρατηρει κανείς ότι αλλά είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα γράφει. Τι λέει στα γραπτά του ;Ότι δεν έχει καμία επιρροή στην περίπτωση της Oil One, η παράταση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο η διάταξη που λέει ότι μετεγκατάσταση θα υπάρξει μόνο αν βρούμε στην oil one , χώρο να πάει.
Τι σημαίνουν όλα αυτά ; Ένα κατ’ αρχάς πολιτικό συμπέρασμα. Η διαμάχη δεν είναι νομική αλλά αμιγώς πολιτική. Να αποσείσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική του ευθύνη.
Υπάρχει όμως και μια νομική επιδίωξη. Να βγει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, και να ομολογήσει ότι έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να βρούμε χώρο στην εταιρία. Από πού συνάγεται αυτό; Ο Δήμος μας σε μια σειρά δίκες προβάλλει συγκεκριμένα επιχειρήματα για το ότι η εταιρία δεν πρέπει να υπάρχει δίπλα από την πόλη . Προσχώρηση στην λογική να προτείνουμε αναθεώρηση του άρθρου της μετεγκατάστασης, σημαίνει ότι αφοπλίζουμε την επιχειρηματολογία μας , περί εταιρείας sevezo. Διότι, αν τέτοια τροπολογία καταθέσει ένα πολιτικό κόμμα, δεν σημαίνει ότι εμείς, ως αντίδικο μέρος την αποδεχόμαστε. Αν όμως την προτείνουμε, εμείς, απλά αυτοχειριαζόμαστε Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *