Κερατσίνι: Ο Δήμος ζητάει πίσω τα ενοίκια των Δημοτικών Καταστημάτων

CHRISTOS_VRETTAKOS-680×365

Απίστευτα πράγματα. Αφού πρώτα το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε την απαλλαγή από τα τέλη καταβολής μισθωτηρίων σε κυλικεία, δημοτικά καταστήματα, έρχεται σήμερα (το τμήμα εσόδων), όπως ενημερωθήκαμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο, Παναγιώτη Μαυρούτσο και ζητά τα ενοίκια από τους ανθρώπους που μισθώνουν ακίνητα στον Δήμο, έστω το (60%).

Την ώρα που οι επιχειρήσεις προσπαθούν να σταθούν όρθιες από τις οικονομικές συνέπειες του Κορωνοϊού, έρχεται το τελειωτικό χτύπημα.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Μαυρούτσος, δημοτικός σύμβουλος, προχώρησε στην κάτωθι δήλωση:

Δημαρχιακή πατάτα νο2 σήμερα!!!??

Μας βάζεις και ψηφίζουμε, ΟΜΟΦΩΝΑ, στις 13 Απριλίου για απαλλαγή καταβολής μισθωτηρίων σε κυλικεία, δημοτικά καταστήματα κλπ κλπ…!!!

Ψηφίζουμε φυσικά ΥΠΕΡ….

Έρχεσαι σήμερα (το τμήμα εσόδων), όπως ενημερώθηκα, και ζητάς τα ενοίκια από τους ανθρώπους που μισθώνουν ακίνητα στον Δήμο, έστω το (60%), δεν ξέρω και δεν με αφορά, για το διάστημα του κορονοϊού !

Είχες πει πως θα έχουν απαλλαγή….Μηδέν δηλαδή….!!!!

Άρα…

1ον: Δεν ενημερώνεσαι σωστά από τους συμβούλους σου και το τμήμα οικονομικών…. Είχες δικαίωμα για αυτό? Η απλά κοροίδευες τον κόσμο ? Η κυβέρνηση είχε πει μέχρι 40% μείωση… Εσύ πως μας έφερες ψήφισμα για απαλλαγή ?

2ον: Κοροιδέυεις εμάς, τους συμβούλους, και μας φέρνεις να ψηφίζουμε ότι σου κατέβει !

3ον: Θα φταίει τώρα η κακιά Αποκεντρωμένη; Η κακιά κυβέρνηση; Θα πεις πως πάλεψες για απαλλαγή, αλλά το αρμόδιο εγκριτικό τμήμα μας το έκοψε το αίτημά μας…;;;

Δώσε απαλλαγή στους ανθρώπους, αφού αυτό ψηφίσαμε και βάλτα από την τσέπη σου…! Μην ρίχνεις συνέχεια την μπάλα στην εξέδρα….!!!

Έργα θέλουμε δήμαρχε….Όχι λόγια….Μετά εορτής…! Βαρεθήκαμε την δήθεν επανάσταση…!

Υ.Γ. Παραθέτω το link της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου στις 13 Απριλίου! Δείτε το, πριν το κατεβάσουν.!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *