Κερατσίνι: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ΝΑΙ στην παραμονή της Oil One

DRSPETSVNA-680×365

Σε μια αποκάλυψη, που αν μη τι άλλο μας επιβεβαιώνει, προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Παντελής Καμάς σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Oil One.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο Παντελής Καμάς, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, πριν λίγες ημέρες, είπε στο MEGA, “ότι κακώς του αποδόθηκε η φράση, ότι η Oil One ρυπαίνει. Θα περιμένει είπε τα πορίσματα των ελεγκτών“, ενώ εχθές στην παρουσίαση της έρευνας του Δημόκριτου από την Περιφέρεια Αττικής, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, δήλωσε πως “ότι η Oil One, πρέπει να παραμείνει”.

Αν μη τι άλλο είναι κάποιες δηλώσεις που όχι μόνο προκαλούν τον λαό της πόλης αλλά επιβεβαιώνει και εμάς που έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που “μονιμοποίησε” τις ρυπογόνες εγκαταστάσεις στην πόλη. Ο Δήμαρχος βέβαια, Χρήστος Βρεττάκος το γνώριζε, απλά ήταν ο εκλεκτός του κόμματος και όσο ήταν κυβέρνηση δεν μιλούσε. Τώρα προσπαθεί να κάνει και πάλι επαναστατική γυμναστική…για τα μάτια του κόσμου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Παντελή Καμά:

“Ο κύριος Αλεξιάδης, πριν λίγες ημέρες, είπε στο MEGA, ότι κακώς του αποδόθηκε η φράση, ότι η Oil One ρυπαίνει. Θα περιμένει είπε τα πορίσματα των ελεγκτών. Εχθές στη σύσκεψη που παρουσιάστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς τα αποτελέσματα της έρευνας του Δημόκριτου, ο κύριος Δρίτσας είπε, ότι η Oil One, πρέπει να παραμείνει. Αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, όλους τους βουλευτές της Β Πειραιά. Νομίζω ότι ο Λαός της πόλης μας καταλαβαίνει, σιγά- σιγά, ποιοι είναι με τη ζωή μας και ποιοι όχι. Ποιοι είναι αγωνιστές και ποιοι ” υπάλληλοι” μεγάλων συμφερόντων. #ΠαντελήςΚαμάς

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *