Κερατσίνι: Συμπλοκή στη Πλατεία Κύπρου

5232291822

Αρχίζει και ξεφεύγει η κατάσταση στην Πλατεία Κύπρου, επεισόδιο χθες μεταξύ Έλληνα και Ρομά.

Εχθές το απόγευμα προς βράδυ είχαμε συμπλοκή μεταξύ Έλληνα και Ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από την παρέα των Ρομά που συχνάζουν στη Πλατεία Κύπρου έφτυσε στη μούρη τη γυναίκα, κάτοικο της περιοχής και επενέβη ο σύζυγος της όπου συνεπλάκη με τον Ρομά. Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ρομά τραυματίστηκε και ήρθε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε. Στη συνέχεια έφθασαν και άλλοι Ρομά αλλά η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Το τελευταίο διάστημα πάντως πληθαίνουν τα περιστατικά επιθετικότητας στη Πλατεία Κύπρου. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη πλατεία, αν και πρόσφατα έχει ανακατασκευαστεί, έχει γίνει γκέτο από Ρομά και αλλοδαπούς και πολλοί Κερατσινιώτες διαμαρτύρονται καθώς δημιουργούν εντάσεις, βρίζουν και τηρούν γενικά μια προκλητική στάση. Προχθές έτυχε να είμαστε παρόν πάλι σε ένα σκηνικό έντασης. Ρομά έριχναν τη μπάλα ποδοσφαίρου πάνω σε καρέκλες μαγαζιού που ο κόσμος διασκέδαζε. Αν και έγινε παρατήρηση προς τους νεαρούς Ρομά, εκείνοι συνέχισαν να είναι ακόμα περισσότερο προκλητικοί.

Οφείλει ο Δήμαρχος, για να μην υπάρξουν ακόμα χειρότερες καταστάσεις, να πάρει μέτρα. Σε συνεννόηση είτε με την Δημοτική Αστυνομία ή με την ΕΛΑΣ.

Σχόλια

  • Thodoris |

    Αυτό που γράφεται στην δημοσίευση σας είναι τεράστιο ψέμα δεν είμαι Ρόμα είμαι Έλληνας αλλά επειδή τυχαίνει να είναι κάθε μέρα στην πλατεία Κύπρου δεν έγινε έτσι το θέμα
    Το σκηνικό ξεκίνησε από ένα ποδήλατο και όχι από φτύσιμο σε γυναίκα οποίος πιστεύει το αντίθετο ας έρθει μπροστά μου στην πλατεία μετά της ώρας 8 και ας μου πει το αντίθετο αν ενδιαφερθεί κανένας να έρθει ας έρθει και ας ψάξει ένα άτομο με το όνομα Θοδωρής Ιωαννίδης
    Αυτά είχα να πω..

  • Προσθήκη Σχολίου

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *