Κερατσίνι: Σχολικές τσάντες για τις ευπαθείς οικογένειες της Δομής παροχής συσσιτίου

f137dcece48070a913d9f960d76f0319_XL

Στο πλευρό των ευάλωτων οικογενειών που πλήττονται από τις πολιτικές λιτότητας συνεχίζει να βρίσκεται ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας μέσω των δομών αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.

Με βασικό γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη, ο Δήμος μας εξακολουθεί, μέσα από πολύπλευρες δράσεις, να υλοποιεί πρωτοβουλίες που συντηρούν και δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.

Συγκεκριμένα, μέσω της Δομής Παροχής Συσσιτίου ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμπαραστέκεται για ακόμη μία χρονιά στις οικογένειες της πόλης που έχουν οικονομικές δυσκολίες και τις ευπαθείς ομάδες, διανέμοντας σχολικές τσάντες στους δικαιούχους της Δομής Παροχής Συσσιτίου.

Η διανομή τους πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Δομής .Πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για παιδιά ευάλωτων οικογενειών , τα οποία έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να βρίσκεται με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων το έχουν ανάγκη για μια όμορφη και επιτυχής σχολική χρονιά.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *