Κερατσίνι: Το “πουλέν” του Καμά και το άδειασμα σε Λάλο-Γκιώνη

kamas_kentriko_25_1

Ένα χρόνο μετά τις εκλογές και ο Παντελής Καμάς, εκτός του άσχημου κλίματος που έχει να διαχειριστεί λόγω του 3,9% φαίνεται πως αντιμετωπίζει και σοβαρά εσωπαραταξιακά προβλήματα.

Πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα στην παράταξη “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” του υποψήφιου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Παντελή Καμά. Λίγο μετά τις εκλογές οι στυλοβάτες-γερά χαρτιά του Συνδυασμού σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα δείχνουν να έχουν κοπεί από τον επικεφαλής. Ο λόγος γίνεται για τον Μηνά Λάλο (πρώτος σε σταυρούς στο Κερατσίνι) και Δημήτρης Γκιώνης (πρώτος σε σταυρούς στη Δραπετσώνα). Από τι έχουμε δει δε συμμετέχουν σε καμμία επιτροπή. Όπως επίσης δεν εμφανίζονται στις περιοδείες του Συνδυασμού. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Πράγμα που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στο τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό έρχεται να συμπληρώσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα όπως κάποιες αποχωρήσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τον Συνδυασμό.

Ταυτόχρονα ο Παντελής Καμάς έχει επιλέξει να αξιοποιήσει μόνο ένα στελεχός του σε πολλούς ρόλους. Ο Βασίλης Παππάς λοιπόν είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τα πάντα. να είναι οδηγός, να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο τον επικεφαλής, να έχει οριστεί στο ΚΕΚ και να είναι και Γραμματέας της Τ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Η αλήθεια είναι όπως λένε όσοι γνωρίζουν τον Παντελή Καμά είναι αρκετά ανασφαλής και θέλει να ελέγχει τα πάντα. Κάτι τέτοιο όμως πολλές φορές έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *