Κερατσίνι: Φιλοξενούμενος στην πόλη του ο Χρήστος Βρεττάκος;

100061595_289384789127802_3957589441576435712_n

Γκάφα ή πραγματικότητα. Σε φωτογραφία από την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, στο Κερατσίνι ο Δήμαρχος, Χρήστος Βρεττάκος, φαίνεται τελευταίος και καταϊδρωμένος.

Το Κερατσίνι επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για να δει την πορεία της ανέγερσης του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Κερατσινίου που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 συνολικής δημόσιας δαπάνης 5 εκατ. ευρώ. Τον Δήμαρχο συνόδευε ο Μιλτιάδης Θεόδοτος ενώ τον Περιφερειάρχη Αττικής, η αντιπεριφεριάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε, αντί ο Χρήστος Βρεττάκος να είναι δίπλα στον Περιφερειάρχη Αττικής, μιας και ήταν οικοδεσπότης φαίνεται και ο ίδιος αλλά και ο Μιλτιάδης Θεόδοτος να είναι στα δυο άκρα της φωτογραφίας.. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι. Να τονίσουμε κιόλας ότι το δελτίο τύπου του Δημάρχου βγήκε αφού είχε βγάλει πρώτος ο Περιφερειάρχης.

Οφείλουμε να πούμε από πληροφόρησή μας ότι για την επίσκεψη δεν είχε ενημερωθεί κανείς. Ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο και οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, ούτε ο τοπικός τύπος, ούτε οι πολίτες. Γιατί άραγε; Για να μην υπάρξουν διαμαρτυρίες για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στην πόλη (επέκταση Cosco, ΣΜΑ κλπ); Δεν ήθελε ο Δήμαρχος να δυσαρεστήσει τον Περιφερειάρχη;

Άραγε ο Δήμαρχος τον πήγε μια βόλτα στις Ρυπογόνες εγκαταστάσεις να γευτεί και ο Περιφερειάρχη τις υπέροχες οσμές;

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *