Π. Μαυρούτσος: «Για ποια δημοκρατία μιλάτε εσείς στον Δήμο Κερατσινίου/Δραπετσώνας»;

FB_IMG_1595606293246

Συνεχίστηκαν από ότι μάθαμε, μετά εορτής πάντα, από το πολύ χρήσιμο, πλέον, Facebook του Δήμου Κερατσινίου/Δραπετσώνας τα ραντεβού μεταξύ του Δημάρχου και των ΚΟ των κομμάτων της Βουλής για το θέμα των λιπασμάτων. Στα πρώτα ραντεβού, με ΝΔ και Μέρα25, ήταν παρόντες ο δήμαρχος με έναν δημοτικό σύμβουλο, σήμερα με το ΚΚΕ, ο δήμαρχος με δύο δημοτικούς συμβούλους! 

Διάβασα, κατα τύχη, από μια ανάρτηση ενός εκλεγμένου πως την Δευτέρα έχουν ραντεβού οι επικεφαλής του ΔΣ με την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ και πάλι ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ, ενώ έχω δείξει την διάθεσή μου και σας έχω ζητήσει εγγράφως και με κάθε επισημότητα, να τα γνωρίζω εγκαίρως!

Το ΔΣ έχει 8 επικεφαλής, 40 εξαρτώμενους, από παρατάξεις, συμβούλους και ΕΝΑΝ ανεξάρτητο ! ΕΜΕΝΑ !! Όσο και αν δεν σας αρέσει είμαι επιλογή του κόσμου και θα είμαι πάντα η φωνή του μέσα στο ΔΣ, για όσα χρόνια με τιμά ακόμα με την ψήφο του!
Από την στιγμή που ενημερώνετε μόνο τους επικεφαλής, εγώ τα επόμενα 3 χρόνια της θητείας μου, δεν θα μαθαίνω τίποτα, δεν θα συμμετέχω σε τίποτα και δεν θα εκφέρω άποψη για τίποτα; 

Μήπως σας βόλεψε η ανεξαρτητοποίησή μου;

Μήπως προσδοκούσατε στην σιωπή μου, κάπως έτσι;

Τι φοβάστε;; 
Για ποια δημοκρατία μιλάμε, που σήμερα γιορτάζεται και την επέτειο της ;;;

Στα λόγια καλοί είστε… Στα έργα μας το χαλάτε!

Προφανώς και δεν εξαρτώμαι από κανέναν σας, δεν με εκπροσωπεί κανείς σας, ούτε στην Βουλή, ούτε και στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν θα δεχθώ να με αντιπροσωπεύει κανείς από εσάς, πουθενά! Αν ισχύε το αντίθετο θα ήλπιζα σε κάποια άτυπη προσκόλληση ή συνένωση με κάποιον από εσάς!

Απαιτώ, πλέον, από σήμερα να ενημερώνομαι για όλες τις πράξεις και τις κινήσεις, όπως ακριβώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβούλιου, ώστε να μπορώ ως αιρετός να μιλάω, να καταθέτω τους προβληματισμούς μου και να λέω την γνώμη μου, με μοναδικό γνώμονα το καλό της Πόλης μου, που φαντάζομαι το ίδιο θέλετε κι εσείς!

Παναγιώτης Μαυρούτσος

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *