Φεύγει η παράνομη καντίνα από το Σχιστό! (photos)

kantina2

Έπειτα από συνεχείς πιέσεις των κατοίκων της περιοχής και σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου, Παναγιώτη Μαυρούτσου, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Σχιστό, ο Δήμος Κερατσινίου/Δραπετσώνας, δεσμεύτηκε πως θα ξηλώσει άμεσα την παράνομη καντίνα που βρίσκεται επί της Γκιώνας & της Λεωφόρου Σχιστού.

Η τελευταία μέρα που δούλεψε ως καντίνα ήταν τον Ιούλιο του 2018 και απο τότε σιωπή! Όπως είναι λογικό, σκοτείνιασε το σημείο (βλ. φώτο) και έχουν αρχίσει άλλου είδους δραστηριότητες εκεί, οι οποίες απωθούν τον κόσμο τόσο από τα μαγαζιά, όσο και από το πάρκο. Δράση Ρομά, Ληστείες μέχρι και διακίνηση ναρκωτικών έχουν κατταγελθεί στις τοπικές αρχές, με την ελπίδα να φωτιστεί το μέρος εκείνο!

Προσφατα μάλιστα υπήρξαν και έντονες καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών από παρέες παιδιών που κάθονταν μέσα στο πάρκο και «ντιλίβερι» απ’εξω τους έφερναν «πραγματάκια» αγνώστου είδους!

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο λόγος που έκλεισαν την καντίνα το 2018, ήταν γιατί λειτουργούσε παράνομα 17 χρόνια !!! Χωρίς άδεια! Ας ελπίσουμε, πως μετά την δέσμευση του Δημάρχου θα έχουμε άμεση κινητοποίηση!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *