Χρήστος Βρεττάκος : Να καταδικαστούν παραδειγματικά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

XristosVrettakos

Η ώρα της απόφασης για την πολύκροτη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής έφτασε. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, το δικαστήριο βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική απόφαση. Ή θα καταδικάσει παραδειγματικά όλους τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της ναζιστικής οργάνωσης ή θα καταγραφεί στη συλλογική μνήμη ως εχθρός της Δημοκρατίας, των Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας.

Τα θύματα της Χρυσής Αυγής, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, περιμένουν βασανιστικά πολλά χρόνια για αυτή τη στιγμή. Η καταδίκη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης θα αποτελέσει μεγάλη νίκη απέναντι στον χειρότερο εχθρό της κοινωνίας μας, τον φορέα μιας απάνθρωπης και ρατσιστικής ιδεοληψίας που οργανωμένα και συστηματικά εδώ και δεκαετίες διέπραττε εγκλήματα σε βάρος ανθρώπων που η εικόνα τους δεν ταίριαζε στο πλαίσιο της αρρωστημένης του ιδεολογίας.

Την Τετάρτη, κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης, οφείλει να παραβρεθεί στη μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο και να απαιτήσει με όλη τη δύναμη της φωνής του την καταδίκη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν είναι αθώοι- Οι ναζί στη φυλακή.

Χρήστος Βρεττάκος

Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας 

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *