Γιάννης Λάλος: «Η δική μας γενιά χρωστάει τις μάχες της»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, εξήγησε ο Γιάννης Λάλος, γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι, Κανέλλου Λάλου

371860226_6511691055577614_2665675042674679522_n

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, εξήγησε ο Γιάννης Λάλος, γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι, Κανέλλου Λάλου.

Ο Γιάννης Λάλος, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με τον συνδυασμό «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», του νυν δημάρχου, Χρήστου Βρεττάκου.

Όπως αναφέρει ο κύριος Λάλος στην ανάρτησή του, ο λόγος της ενασχόλησής του, δεν είναι μόνο η «οικογενειακή παράδοση», αλλά ότι πιστεύει πως «Πως και η δική μας γενιά χρωστάει τις μάχες της για να προχωρήσει ακόμη πιο μπροστά το Κερατσίνι και Δραπετσώνα», ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να δώσει ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά πιστεύει σε δύο πράγματα. Την συμμετοχή και την διεκδίκηση.

 

Η ανάρτησή του: 

Ονομάζομαι ΛΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ γεννήθηκα το 1976 , έχω μεγαλώσει και ζω έως και σήμερα στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στην Χαραυγή . Είμαι το πρώτο παιδί της Κυριακής και του Κανέλλος Λάλος . Τελείωσα το 5ο Γυμνάσιο Κερατσινίου και το 1ο ΤΕΛ και 1ο ΤΕΕ Δραπετσώνας. Διετέλεσα μέλος στα 5μελή και 15μελή και των δυο σχολείων. Τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα τα ξεκίνησα στην περιοχή σαν ηλεκτρολόγος στην επισκευαστική ζώνη για αρκετά χρόνια. Φτάνοντας το 2004 με ΑΣΕΠ του νόμου Πεπονή , να εργαστώ στο Ολυμπιακό στάδιο Αθηνών Σπύρος Λούης για 18 χρόνια.
Τα τελευταία 2 χρόνια με την κινητικότητα εργάζομαι στο Υπουργείο οικονομικών σαν ηλεκτρολόγος συντηρητής.

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να εκφράσω τους λόγους που μου δημιούργησαν την επιθυμία να ασχοληθώ με την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας από την θέση του δημοτικού συμβούλου.
Ο πρώτος λόγος όπως είναι φυσικό, είναι οι οικογενειακές μου παραδόσεις . Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε ένα σπίτι με βαθιές δημοκρατικές και αγωνιστικές καταβολές. Η ιστορία του πατέρα μου, του Κανέλλου Λάλου και το ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της περιοχής μας , δεν μου άφησε κανένα περιθώριο εφησυχασμού.
Ο κυριότερος λόγος όμως είναι ότι νιώθω πως και η δική μας γενιά χρωστάει τις μάχες της για να προχωρήσει ακόμη πιο μπροστά το Κερατσίνι και Δραπετσώνα..
Σαν εκπρόσωπος αυτής της γενιάς σας ζητώ να με εμπιστευθείτε μαζί με τον δήμαρχο της πόλης μας Χρήστος Βρεττάκος.
Δεν θέλω όμως να δώσω ψεύτικες υποσχέσεις . Πιστεύω σε δύο λέξεις την συμμετοχή και την διεκδίκηση . Δεσμεύομαι ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα είμαι ξανά δίπλα σας γιατί θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος με τα ίδια προβλήματα με εσάς

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *