Τραγωδία για το Κερατσίνι! Το ΣτΕ δικαίωσε την Oil One – Μουγκάθηκε ο Δήμαρχος

vrettakos_keratsiniou-1024×683

Τραγική εξέλιξη για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα η νίκη της Oil One στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Όπως αναφέρει το drapetsini:

Στις 29-10-2020 με μια λιτή ανακοίνωση με τίτλο “ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΝΕΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ OIL ONE” η δημοτική αρχή  ενημέρωσε τους δημότες:
“Στο πλαίσιο του αγώνα της πόλης για την άμεση μετεγκατάσταση των βιομηχανικών δραστηριοτήτων μέσα απ’ τον οικιστικό ιστό, η Δημοτική Αρχή είχε καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που έδινε τη δυνατότητα στην OIL ONE να απορρίπτει υγρά απόβλητα κατευθείαν στην θάλασσα. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκης έκανε δεκτή την προσφυγή του δήμου και ακύρωσε την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής…” εδώ
Σήμερα,18-0702022,  η ιστοσελίδα stagongona4u ενημερώνει ότι βγήκε η απόφαση του ΣτΕ για την  προσφυγή της oil one.
Συγκεκριμένα αναφέρει: “Με λίγα λόγια το ΣτΕ σε διάσκεψη που έγινε στις 8 Μαρτίου 2022 όπου εξετάστηκαν και οι τρεις φακέλοι (Oil One, Υπουργείου και Δήμου) κατέγραψε το σκεπτικό του βάσει του οποίου δέχεται την αίτηση ακύρωσης της Oil One της υπουργικής απόφασης που είχε ακυρώσει την απόφαση της Αποκεντρωμένης και απορρίπτει τις παρεμβάσεις του Υπουργείου και του Δήμου. Παράλληλα δημοσιεύει ολόκληρη την απόφαση την οποία αναζήτησε και βρήκε!

Tο μεγάλο βέβαια ερώτημα είναι ότι ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, γνωρίζει την απόφαση εδώ και 3 μήνες σχεδόν δεν έχει προβεί στη παραμικρή δήλωση-παρέμβαση.

Η μόνη του ασχολία τους τελευταίους μήνες είναι οι προσλήψεις και οι τσάμπα συναυλίες. Εντάξει όπως και να έχει περιτυλίγουν την παταγώδη αποτυχία του στη διαχείριση ακόμα μιας σοβαρής υπόθεσης.

Ίσως στο κάτω κάτω φταίει και η παρέα που κάνει τελευταία με τον Γιώργο Πατούλη….

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *