“Έφυγε” η πρώην Δήμαρχος Νικαίας, Βέρα Νικολαϊδου

FB_IMG_1596111240341

Άνθρωποι σαν τη Βέρα Νικολαΐδου, αποπνέουν σεβασμό από όλους. Τους πολιτικούς φίλους και αντιπάλους που συναντήθηκαν μαζί της και κατάλαβαν την ευγενική και σοβαρή παρουσία της, «ντυμένη» με την αισθητική μιας δυναμικής γυναίκας, που πάντα είναι χρήσιμη στην πόλη της.     

Με την προσφορά της η Βέρα στα κοινά, από Δημοτική Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και Δήμαρχος της Νίκαιας (1991 – 1994) και αργότερα σαν Βουλευτής του ΚΚΕ, σφράγισε μια εποχή προσφοράς και συνεπούς δράσης για το κοινό καλό.     Αυτοί οι άνθρωποι είναι όχι μόνο χρήσιμοι για το έργο που αφήνουν πίσω τους, αλλά αποτελούν και παράδειγμα κοινωνικής συμπεριφοράς, που πρέπει όλοι να εκτιμάμε.     

Η Βέρα, κατάκτησε το κύρος και την αναγνώριση, ακριβώς για αυτά τα χαρακτηριστικά. Και όπως πρόσφατα έλεγα μόλις πριν λίγους μήνες εγκαινιάζοντας την ανακαινισμένη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που καλέσαμε όλους τους πρώην Δημάρχους της Νίκαιας για να τους τιμήσουμε, και φυσικά τη Βέρα Νικολαΐδου, είναι σπουδαία κατάκτηση Πολιτισμού για την πόλη, παλιοί και νεότεροι Δήμαρχοι να μπορούμε  να βρισκόμαστε και να ξεπερνάμε πολιτικές και ιδεολογικές αντιθέσεις. Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει παντού!     Έτσι γινόμαστε όλοι πιο χρήσιμοι για τους συμπολίτες μας και την κοινωνία.   

Βέρα, σε ευχαριστούμε…

Γιώργος Ιωακειμίδης

Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *