Γιώργος Ιωακειμίδης: Επόμενη στάση Νίκαια

Το ΜΕΤΡΟ έφτασε και πλέον επίσημα στη Νίκαια και ο Δήμαρχος της πόλης φανερά χαρούμενος έδωσε το έναυσμα, "Επόμενη στάση Νίκαια".

104128257_1354031798123659_6327930144022305976_o

Το ΜΕΤΡΟ έφτασε και πλέον επίσημα στη Νίκαια και ο Δήμαρχος της πόλης φανερά χαρούμενος έδωσε το έναυσμα, “Επόμενη στάση Νίκαια”.

Δήλωση του Δημάρχου Νίκαιας-Ρέντη με αφορμή την άφιξη του ΜΕΤΡΟ στη Νίκαια

Επόμενη στάση: ΝΙΚΑΙΑ!

Στην προηγούμενη ανάρτηση που αναγγείλαμε την παράδοση της πλατείας, η ερώτηση που κυριάρχησε ήταν: «Ο σταθμός πότε θα λειτουργήσει;».
Ο νέος σταθμός του ΜΕΤΡΟ λοιπόν, είναι έτοιμος και η λειτουργία του είναι θέμα λίγων εβδομάδων. Εξαρτάται από την κυβέρνηση και τον προγραμματισμό των υπευθύνων.
Τα πάντα έχουν τελειώσει, όλος ο τεχνικός εξοπλισμός, τα εκδοτήρια και τα ακυρωτικά μηχανήματα έχουν τοποθετηθεί, σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι απαραίτητες δοκιμές των συρμών και αμέσως μετά, παραδίδεται στο κοινό!
Η Νίκαια θα είναι τερματικός σταθμός, αφού τα έργα στα Μανιάτικα και τον Πειραιά, δεν έχουν ολοκληρωθεί. Χιλιάδες κόσμου θα περνούν καθημερινά από την πόλη μας. Αυτό και μόνο, τα αλλάζει όλα προς το καλύτερο. Η Νίκαια τώρα πραγματικά «γυρίζει σελίδα», «ζωντανεύει» και γίνεται η σύγχρονη πόλη που ονειρευόμαστε!
Πάντα ήμουν αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Ακόμα και στα μαύρα χρόνια της κρίσης, ακόμα και στην περίοδο της καραντίνας και του lockdown, παρέμενα και δήλωνα αισιόδοξος.
Έλεγα, «σύντομα θα έχουμε καλές ειδήσεις και μεγάλα έργα για την πόλη».
Αυτές τις μέρες ζούμε!
Ας το χαρούμε όλοι μαζί!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *