Γιώργος Ιωακειμίδης: Η Περιφέρεια με νέα μεγάλα έργα, στο πλευρό του Δήμου μας.

52D852DA-FA0A-4919-9E90-F2384AE22345

Την περασμένη εβδομάδα είχα τη χαρά να συναντήσω την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Σταυρούλα Αντωνάκου και να κάνουμε μια πολύ παραγωγική συζήτηση για τα έργα στη Νίκαια και τον Ρέντη.

 Αρχικά εξετάσαμε την πορεία όλων των έργων που έχουν ξεκινήσει και αυτών που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα, όπως η ανάπλαση του νότιου τμήματος και η μελέτη ανάπλασης των 46 στρεμμάτων του πρώην νεκροταφείου της Νεάπολης, η ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Κατράκειου, η ενεργειακή αναβάθμιση του «Πλάτωνα», η αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη και άλλα.
 Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι συμφωνήθηκε να δρομολογηθούν ακόμα περισσότερα μεγάλα έργα σε ολόκληρη την πόλη όπως ασφαλτοστρώσεις, κατασκευή πεζοδρομίων, αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «Καραμπίνη», αναβάθμιση του γηπέδου Νίκαιας και ολοκληρωμένη ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου συνολικής επιφάνειας περίπου 40 στρεμμάτων, στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.
 Με την κ. Στ. Αντωνάκου συμφωνήσαμε να «τρέξουν» γρήγορα οι μελέτες για όλα τα παραπάνω έργα, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2021.
 Ευχαριστούμε την κυρία Αντιπεριφερειάρχη και θα  σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του κάθε έργου χωριστά.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *