Εγγραφές στα Τμήματα της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

φωτο3 αθλητισμος

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη για την περίοδο 2020-2021, οι οποίες γίνονται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (2104933300, 2104919139) στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού (Π. Ράλλη & Θηβών Νί- καια) με τη χρήση της μάσκας να είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Με την έναρξη της νέας περιόδου και την εκκίνηση των εγγραφών στις αθλητικές δραστηριότη- τες, ο Δήμαρχος της Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σε δηλώσεις του διατύπωσε: «Ο Δήμος μας κάθε χρόνο σχεδιάζει και υλοποιεί αθλητικά προγράμματα χωρίς διακρίσεις και χωρίς αποκλεισμούς, ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη εποχή του κορωνοϊού. Για αυτό άλλωστε παρο- τρύνουμε τους Δημότες μας να συμμετέχουν σε αθλητικές δράσεις και να υιοθετούν ένα τρόπο ζωής με άσκηση, όχι μόνο για την εκγύμναση, αλλά κυρίως για τα κοινωνικά οφέλη που απορ- ρέουν από την αθλητική συμμετοχή. Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου μας τηρεί σε κάθε περί- πτωση όλες τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με στόχο την προστασία της δη- μόσιας και ατομικής υγεία.»

Τα Τμήματα που θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου είναι:

  • Κολύμβηση κοινού (από 13 και άνω)
  • Ρυθμική Γυμναστική (από 4 έως 12 ετών)
  • Γυμναστήριο Κ.Παλαμά (ενήλικες)
  • Χοροκίνηση & Ακροβατική Γυμναστική (από 4 έως 12 ετών)
  • Τένις (από 6 έως 12 ετών)
  • Tae Kwon Do (από 5 έως 12 ετών)

Επίσης, από 7 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει το Δημοτικό Γυμναστήριο Ρέντη: Καθημερινές 08:00-22:00, Σάββατο 09:00-17:00, Κυριακή κλειστά (ενήλικες και για ηλικίες από 15 έως 18 ετών με υπογραφή γονέα). Πληροφορίες 2104819007, 2104821555.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα που ορίζονται από το Υπουργείο, με τη διατήρηση των αποστάσεων, την χρήση μάσκας και την εφαρ- μογή της υγιεινής των χεριών. Όλοι οι αθλούμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την απαραίτητη ατομική ευθύνη, προστατεύοντας τον εαυτό τους και τον συνάνθρωπό τους από τη σοβαρή απει- λή του COVID-19.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *