Κι άλλο έργο πνοής στην Νίκαια!

106404308_1365255920334580_2242599658691668929_o

Συνεχίζει απτόητος ο δήμαρχος Νίκαιας/Ρέντη, κ. Ιωακειμίδης, να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα έργα που κάνει συνεχώς για τους κατοίκους της πόλης του! Δείτε την γραπτή δήλωσή του, μαζί με φωτογραφίες από το Κατράκειο Θέατρο, όπου είναι έτοιμο να παραδοθεί στους πολίτες!!!!

Ολοκληρωμένος χώρος ιστορικής μνήμης, αναψυχής και πολιτισμού

Ένας στόχος που εδώ και χρόνια είχαμε, ολοκληρώθηκε και από αυτό το καλοκαίρι, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε το Πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού, μαζί με το «Μεγαλύτερο Σύγχρονο Θέατρο της Χώρας», σε έναν ενιαίο χώρο που θα προσφέρει πολιτισμό και αναψυχή για μικρούς και μεγάλους. Πέρυσι τοποθετήθηκε το γλυπτό «Ξεριζωμός» του Μ. Κάσση έξω από το θέατρο και κάναμε την πρώτη εκδήλωση στις 19 Μάη, μέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Η νέα παιδική χαρά παραδόθηκε και σε λίγες μέρες ξεκινά και το πρόγραμμα του Θεάτρου που κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Το καινούριο αναψυκτήριο που λειτουργεί, συμπληρώνει και ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το χώρο. Τώρα, μπορούν όλοι να συνδυάσουν τη βόλτα τους με καφέ, ποτό ή φαγητό, σε ένα χώρο που προσφέρει την άνεση και τις δυνατότητες να φιλοξενήσει ακόμα και παιδικά parties ή άλλες εκδηλώσεις. Από τις πρώτες μέρες μετά την καραντίνα, κάθε απόγευμα το πάρκο πλημμυρίζει με παιδικές φωνές και οικογένειες που το επισκέπτονται και αυτό δείχνει ότι η πόλη το είχε ανάγκη.

Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε ως εδώ. Προηγήθηκαν έργα υποδομής με προϋπολογισμό €850.000 για να μπορούμε να χαρούμε ένα πάρκο περιφραγμένο, προστατευμένο, με καλό φωτισμό, φυλασσόμενο και καθαρό. Ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες παρατηρήσεις ή παράπονα, αλλά για να ξεπεραστούν χρειάζεται η βοήθεια και η ευθύνη όλων των επισκεπτών που πρέπει να σέβονται τους κανόνες λειτουργίας του πάρκου.

Ο χώρος αυτός, αποτελεί για την πόλη τη μεγάλη διέξοδο για μια ευχάριστη ανάσα δροσιάς τα βράδια του καλοκαιριού. Είναι όμως και ένα σημείο που για να το χαρούμε, προϋποθέτει τη φροντίδα όλων μας. Και είμαι σίγουρος ότι με την παρουσία μας εκεί, θα γίνεται όλο και καλύτερο.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *