Τι συμβαίνει με την Τεχνική Υπηρεσία στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη και τον Δήμαρχο, Γιώργο Ιωακειμίδη.

ioakimidis-680×365

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη και τον Δήμαρχο, Γιώργο Ιωακειμίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας ήρθαν ο Δήμαρχος, Γιώργος Ιωακειμίδης, προσπάθησε να περάσει νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας με τον οποίο τη θέση του Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας, να καταλαμβάνει υπάλληλος Τεχνικής Εκπαίδευσης, παρότι στον Δήμο υπηρετούν πάνω από 10 μηχανικοί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Το θετικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι όπως μάθαμε ότι το υπηρεσιακό συμβούλιο το απέρριψε, το αρνητικό είναι όμως ότι αυτό το εισηγήθηκαν οι Διευθυντές της Νίκαιας.

Οπότε προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με το τι συμβαίνει μεταξύ των εργαζομένων. Δεν θεωρούνται κατάλληλοι; Ή υπάρχει κάτι άλλο πίσω απ’ όλο αυτό;

Η αλήθεια είναι πάντως. ενώ ο Γιώργος Ιωακειμίδης έχει αφήσει εποχή και οι πολίτες πίνουν νερό στο όνομά του, το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι προβληματισμοί για τους χειρισμούς του Δημάρχου. Εντός και εκτός Δημαρχείου

Σχόλια

  • αντώνης ρ. |

    Η ακόρεστη επιθυμία να γεράσει κανείς σε ένα πόστο επειδή δεν υπάρχει ικανότερος, συνήθως γεννά διαφθορά.Ο νόμος έπρεπε να θέτει χρονικά όρια ώστε να διακρίνεται η δημοκρατία από την αριστοκρατία.

  • Προσθήκη Σχολίου

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *