Φωτεινή Μπακαδήμα: Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της Νίκαιας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας

ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÁÍÁÈÅÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÓÕÍÔÁÃÌÁÔÏÓ ÓÔÇÍ ÏËÏÌÅËÅÉÁ ÔÇÓ ÂÏÕËÇÓ // 5ç ÇÌÅÑÁ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Δήλωση-παρέμβαση της Βουλευτή Β Πειραιά με το ΜεΡΑ25, Φωτεινής Μπακαδήμα, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Κρατικό Νοσοκομείο στη Νίκαια.

Κατ’ αρχάς τονίζει στην αρχή της δήλωσής της πως τα όσα συμβαίνουν στο Κρατικό “δεν προκαλούν έκπληξη” καθώς εδώ και καιρό και ειδικά με το νέο υποδιοικητή του Νοσοκομείου, έχει αφεθεί στη μοίρα του. Ενώ κλείνει την παρέμβασή της τονίζοντας την ανάγκη για “καλύτερες συνθήκες εργασίας” για τους εργαζόμενους και για τους κατοίκους “η βέλτιστη φροντίδα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φωτεινής Μπακοδήμα:

Οι παραιτήσεις γιατρών στο Κρατικό Νίκαιας δεν προκαλούν έκπληξη. Όταν ένα νοσοκομείο αφήνεται στη μοίρα του, τοποθετείται ένας αναπληρωτής διοικητής που κάνει ότι θέλει, γίνεται με το ζόρι αν και υποστελεχωμένο κ χωρίς εξοπλισμό αναφοράς, ο αρμόδιος Υπουργός κωφεύει κ δεν απαντά σε καμία σχετική ερώτηση πάρα τις καταγγελίες για τα αρχεία, τη σίτιση, τις συνθήκες εργασίας κ νοσηλείας, την κατάργηση της γυναικολογικής κλινικής, τη μετατροπή των νοσηλευτών σε οικοδόμους κλπ τότε η παραίτηση είναι ο μοναδικός τρόπος αντίδρασης. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κ δεν υπάρχει περιθώριο να μπαίνουν άλλο κάτω από το χαλί τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα. Ούτε οι εργαζόμενοι ούτε οι κάτοικοι/ασθενείς της Νίκαιας είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Στους πρώτους αξίζουν καλές συνθήκες εργασίας και στους δεύτερους η βέλτιστη φροντίδα.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *