Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος

120903632_461622408134154_927190889204141286_n

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Δήμου Περάματος αγωνίστηκαν χθες, Τρίτη 5-10-2020, με την Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων (Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.) στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Δήμου Περάματος με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για ορφανοτροφείο.

Στο πολύ όμορφο αυτό ποδοσφαιρικό γεγονός παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Επικοινωνίας και Εθελοντισμού του Δήμου Περάματος κ. Θεόδωρος Β. Τερζής, αλλά και ο σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας.

Ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Β. Τερζής έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν για καλό σκοπό, στον Πρόεδρο των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος κ. Στέφανο Φούσκα για τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες του, καθώς και στον Νίκο Βαμβακούλα που τίμησε με την παρουσία του τον αγώνα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να πραγματοποιούνται πιο συχνά τέτοιες δράσεις που δείχνουν ανθρωπιά και αλληλεγγύη με την ενεργό συμμετοχή τόσο του Δήμου όσο και του συνόλου των αθλητικών σωματείων της πόλης.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Νίκος Βαμβακούλας συμφώνησε με την πρόταση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού για την ενοποίηση των αθλητικών σωματείων και τον συνεχάρη για την εν λόγω πρωτοβουλία του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Β. Τερζής υποστηρίζει πως η συγχώνευση των ομάδων θα δώσει οπωσδήποτε ένα άλλο αέρα και μία άλλη αίγλη στο νέο σύλλογο που θα δημιουργηθεί, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία των ομάδων που θα προβούν στην συγχώνευση και στις επιμέρους επιτυχίες τους που έχουν δοξάσει την πόλη του Περάματος.

Μάλιστα, έχει ήδη συναντηθεί με τα διοικητικά συμβούλια των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης γι’ αυτό το σκοπό θεωρώντας πως εάν υλοποιηθεί το όραμα της ενοποίησης των σωματείων θα αλλάξουν τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της πόλης του Περάματος και θα δοθεί μία ελπιδοφόρα προοπτική.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *