Πέραμα: Συνάντηση σε θετικό κλίμα μεταξύ Τερζή και Δ.Σ. Περαμαϊκού

119649439_333310511077455_2617367046984284258_n

Ιδιαίτερα γόνιμη ήταν η συνάντηση του ΔΣ του Περαμαϊκού με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του δήμου Περάματος κ.Θεόδωρου Β Τερζή , που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περαμαϊκού.

Ο πρόεδρος του κ Πετρίδης Πέτρος, αφού ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο για την στήριξη προς τα σωματεία του δήμου, τον ενημέρωσε για την προσφορά του αθλήματος σε όλο τον ευρύτερο Πειραιά και τα οφέλη που έχει η κάθε τοπική κοινωνία από τον αθλητικό τουρισμό. Όπως και τα πολλά προβλήματα που έχουν οι ομάδες και για τη γρήγορη επίλυση τους.

Επίσης στη συζήτηση τοποθετήθηκαν ο κ Γιδάκος Πέτρος για την ένωση και για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να ενισχυθούν οι δράσεις, έχοντας ως γνώμονα ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι το τελευταίο λιμάνι του ανθρώπου.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το ΔΣ για την πρόσκληση και είπε ότι θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια του Περαμαϊκού και θα συνεχίσει να είναι κοντά στα σωματεία του δήμου, γνωρίζοντας πολύ καλά το σοβαρό έργο που τελούν. Ο Αντιδήμαρχος κ. Τερζης ο οποίος φάνηκε άριστος γνώστης των αθλητικών θεμάτων αλλά και ειδικότερα των ζητημάτων του τοπικού ποδοσφαίρου, δεσμεύτηκε για την άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *