Πασσαλής: «Να βραβευτούν τα παιδιά που μπήκαν στην φωτιά»

91808469_1154621114891470_3426471045563940864_n

Μία σωστή και δίκαιη πρόταση κάνει ο Γιάννης Πασσαλής προς τον Δήμαρχο Περάματος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή», ζητά ο Δήμαρχος να βραβεύσει όλους τους εθελοντές, και δη τα παιδιά που ήταν στην πρώτη γραμμή πυρόσβεσης της φωτιάς που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο Πέραμα, έστω και με έναν έπαινο !

Δείτε αναλυτικά τι ζητάει ο κύριος Πασσαλής, από καρδιάς:

«Κάνω πρόταση σε όλο το δημοτικό συμβούλιο και σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων της πόλης, αν σέβονται λίγο την Νεολαία μας, να κάνουν την εξής πρόταση: Όλα τα παιδια που ρισκάρανε την ζωή τους στην φωτιά, να πάρουν έναν έπαινο από το δήμο Περάματος, γιατί σε ανάλογη περίπτωση πάλι τα ίδια άτομα θα τρέξουν.

Το να βοηθάς το’ χεις η δεν το’ χεις… Και μην πει κανένας το λέω γιατί ήταν το παιδί μου πρώτη γραμμή στην φωτιά, ας μην δώσουν τίποτα στον Βαγγέλη. Στα άλλα παιδιά όμως, Το απαιτώ! Γιατί αξίζουν τα καλύτερα.

Μάγκες άλλη μια φορά ένα μπράβο απο μένα. Ζητάω να βραβευτούν τα παιδιά αυτά, όχι σαν πατέρας παιδιού που ήταν εκεί, όχι σαν μόνιμος υπάλληλος του Δήμου, όχι σαν υπέυθυνος της παράταξης Νέα Πνοή, αλλά σαν απλός πολίτης, ενεργός στην πόλη του Περάματος»!

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *