15.1 C
Athens

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: «Η Υπηρεσία Καθαριότητας δίνει καθημερινή μάχη δίπλα στους πολίτες»

Must read

Παρά τις δυσκολίες από τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα, η δημοτική υπηρεσία συνεχίζει αδιάκοπα το έργο της, σύμφωνα με τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια να διατηρήσει την πόλη καθαρή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που προκαλούνται από τη συνεχή εναπόθεση μπαζών και ογκωδών αντικειμένων σε διάφορα σημεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η εικόνα της πόλης επιβαρύνεται σημαντικά εξαιτίας πολιτών που εγκαταλείπουν μπάζα, στρώματα και παλιά έπιπλα σε σημεία αιχμής και δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, δημιουργώντας εστίες ρύπανσης και εμποδίζοντας το έργο των συνεργείων.

Παρά τα εμπόδια, η Υπηρεσία Αποκομιδής και Οδοκαθαρισμού βρίσκεται «άοκνα και καθημερινά δίπλα στους πολίτες», όπως τονίζεται, προσπαθώντας να κρατήσει το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα καθαρά. Οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά μάχη στους δρόμους, αντιμετωπίζοντας με επαγγελματισμό τις αδυναμίες και δυσκολίες που δημιουργούνται.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει ότι η διατήρηση της καθαριότητας είναι ευθύνη όλων και καλεί τους κατοίκους να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες του Δήμου, αποφεύγοντας την ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών και ογκωδών.

- Advertisement -spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img

Latest article