Άνοδος 540.000 θέσεων σε λιγότερο από δύο μήνες για το E-peiraias.gr !

720_214903_0e4aa4a35d-a34af21629cf3d58

Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έχουμε καταφέρει να σκαρφαλώσουμε 540.000 θέσεις (Από 980 k. – 438k. σύμφωνα με το alexa.com) στην παγκόσμια λίστα των ιστότοπων, ενώ πανελλαδικά βρισκόμαστε στην θέση 2.800 και συνεχώς ανεβαίνουμε!

Με καθημερινή ροή ειδήσεων, κυρίως πολιτικών, κοινωνικοπολιτικών, αθλητικών και πολιτισμικών με έγκυρα ρεπορτάζ, συνεντεύξεις επωνύμων και καταγγελίες πολιτών από τους πέντε δήμους του ευρύτερου Πειραιά (Κερατσίνι/Δραπετσώνα – Νίκαια/Ρέντης, Κορυδαλλός, Πέραμα, Πειραιάς) και όχι μόνο, προσπαθούμε να ενημερώνουμε σωστά και έγκαιρα τους κατοίκους των δήμων μας, με σκοπό μόνο την βελτίωση της ζωής του !

Σε λιγότερο από μήνα καθιερώσαμε τους 2.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως και φτιάξαμε μία έμπειρη συντακτική ομάδα, η οποία χρειάζεται πλέον την «βοήθεια» σου!!!!

Αν έχεις επιχείρηση, ασκείς κάποια ιδιότητα, έχεις κάποιον θεσμικό ρόλο σε κάποιον δήμο και θες να προβληθείς σωστά και οικονομικά στείλε μας στο epeiraiasgr@gmail.com

Οι τιμές είναι… όπως πρέπει για την εποχή που διανύουμε και το after sale service ιδανικό !

Μπορείς να καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μας ένα άρθρο – προβολής (προσωπικής ή επιχείρησης) από 20 ευρώ, ή ακόμη και να βιντεοσκοπήσουμε/αναρτήσουμε κάποια ομιλία ή κάποια τοποθέτησή σου σε ΔΣ από 50 ευρώ !

Όσον αφορά την παραχώρηση χώρου, μέσω banner, logo (φυσικά με link σε ιστοσελίδα της επιλογής σου) οι τιμές είναι εξίσου χαμηλές και ξεκινάνε από 100 μέχρι 300 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ ! Ανάλογα φυσικά με την θέση που θα προβάλλεται η διαφήμιση και την συχνότητα των εμφανίσεών της !

Μην χάσεις την ευκαιρία! Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και θα χαρούμε ειλικρινά να σε γνωρίσουν πολλοί περισσότεροι μέσω της ιστοσελίδας μας !!!

Με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό, η ομάδα του E-peiraias.gr !

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *