Άνοιξαν σπίτι στο Σχιστό μέρα-μεσημέρι !

20200717_1218080

Η παραβατική και εγκληματική δράση των Ρομά δεν έχει τέλος στο Κερατσίνι. Ακόμη μια ληστεία καταγράφηκε μέρα μεσημέρι στο Σχιστό, λίγο πάνω από το πάρκο Πρεσόφ! Η ώρα 11.57 δύο νεαροί άνδρες με γκρι μπλούζα και μαύρα καπέλα μπήκαν σε ισόγειο διαμέρισμα και τα έκαναν άνω κάτω! Ευτυχώς οι ένοικοι έλειπαν και γλιτώσαμε τα χειρότερα!

Δυστυχώς πήραν πολλά πράγματα αξίας (χρηματοκιβώτιο, χρυσαφικά, ρολόγια, κλειδιά αμαξιού). Οι γείτονες είδαν περίεργες κινήσεις στην αυλή του σπιτιού, όπου είχαν το θράσος να κάτσουν πάνω από 5 λεπτά πριν μπουν στο σπίτι, παραβιάζοντας την πόρτα ασφαλείας! Τότε, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, χτύπησαν τον συναγερμό οι απέναντι πολυκατοικίες και οι δράστες έγιναν καπνός…

Ένα λευκό AURIS τους περίμενε στην γωνία, ευτυχώς πρόλαβαν και πήραν πινακίδες, και έφυγαν προς Ασπρόπυργο, όπου φαίνεται και η έδρα του αυτοκινήτου. Έπειτα ήρθαν 2 μηχανές των ΔΙΑΣ, κατέγραψαν το περιστατικό και πήγαν προς τα εκεί με την ελπίδα να τους βρουν! Στις 12.03 είχαν ήδη φύγει οι κλέφτες!!! Είναι δεύτερη φορά αυτήν εβδομάδα που μπαίνουν σε σπίτι, σε αυτήν την περιοχή αδίστακτοι ληστές ! Ο κόσμος ζητάει περισσότερη αστυνόμευση, μήπως και παύσει η τόσο έντονη δράση τους, καθώς κινδυνεύουν ζωές!!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του E-peiraias.gr, που ήταν πάλι εκεί…

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *