Δωρεάν μάσκες σε όλους τους μαθητές

maskes3

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει προετοιμάσει σχέδιο να εφοδιαστούν με μάσκες όλοι οι μαθητές της χώρας για όσο διάστημα χρειαστεί. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο ώστε να καλυφθούν μέσω της αυτοδιοίκησης με μάσκες όλοι οι μαθητές των σχολείων της χώρας για όσο διάστημα χρειαστεί, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό ανακοίνωσε την Παρασκευή 21/08 ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. “Εμείς είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων για τις προδιαγραφές των μασκών μετά και την χθεσινή εισήγησή τους για χρήση μάσκας απ’ όλους τους μαθητές” είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε ότι έχουν σχεδιαστεί 9.500 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων της χώρας, σημειώνοντας ότι “δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την καθαριότητα και την ασφάλεια των παιδιών μας στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα”.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να παραταθεί και για το Σεπτέμβριο το μέτρο της τηλεργασίας ή back office, για τους δημόσιους υπαλλήλους που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Πηγή: news247.gr

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *