Η θεία της Μαρέβα Μητσοτάκη “φρενάρει” την τοποθέτηση διοικητή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας

64a58a87366d20bdb39f43675407e112_XL

Ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας είναι πλέον σε πλήρης διάλυση με δεκάδες καταγγελείες γιατρών και ασθενών σε καθημερινή βάση. Η κυβέρνηση επέλεξε να μην ορίσει διοικητή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και όλες τις αρμοδιότητες τις έχει εκχωρήσει στον ”άπειρο” αναπληρωτή διοικητή Τάσο Μύτογλου, ο οποίος μάλιστα διοικεί το νοσηλευτικό ίδρυμα αυταρχικά και με καθημερινούς ”εκβιασμούς” στους υπαλλήλους όπως οι ίδιοι δημόσια τον καταγγέλλουν.


Την ευθύνη για την τοποθέτηση του φέρνει καθαρά το Μέγαρο Μαξίμου όπως με νόημα διαρρέουν από το γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Από την πλευρά του ο αναπληρωτής διοικητής Τάσος Μύτογλου δηλώνει πανίσχυρος αφού η θεία της Μαρέβας Μητσοτάκη, Ρεβέκα Πιτσικα, είναι αυτή που τον έχει υπό την πολιτική της προστασία με αποτέλεσμα ο αυταρχισμός του προς το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό να ξεπερνάει κάθε όριο.


Αν από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού δεν πάρουν άμεσα μέτρα για το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα τότε τα πράγματα θα είναι δραματικά σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: attikiola.gr

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *