Θετική στον ιό ιερόδουλη σε νησί, Πρόβλημα στην ιχνηλάτηση επαφών

5-102

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές νησιού έπειτα από την επιβεβαίωση ότι ιερόδουλη έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, με κίνδυνο να δημιουργηθεί εστία διασποράς.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr το κρούσμα επιβεβαιώθηκε σε νησί και αμέσως κινητοποιήθηκε ο δήμος του νησιού, ζητώντας από τον ΕΟΔΥ και τις συναρμόδιες υπηρεσίες άμεση συνδρομή για την ιχνηλάτιση των επαφών της συγκεκριμένης γυναίκας.

Επιπλέον πρόβλημα είναι ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία και επίσης έρχεται σε καθημερινή επαφή με κόσμο. Για το συγγενικό πρόσωπο αναμένεται το αποτέλεσμα του τεστ για τον κορονοϊό.

Δύσκολη η ιχνηλάτηση επαφών

Η μεγάλη δυσκολία όμως, είναι να ιχνηλατηθούν οι επαφές της ίδιας της γυναίκας, αφού έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους. Ήδη, της έχει ζητηθεί να δώσει τα ονόματα όσων γνωρίζει με την απειλή μάλιστα εισαγγελικής εντολής, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ, ωστόσο και πάλι είναι μάλλον απίθανο να γνωρίζει όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος του νησιού είναι δυσαρεστημένος από το έλλειμμα ενημέρωσης για το αποτέλεσμα της ιχνηλασίας, παρά το γεγονός ότι έχει μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως ο ίδιος λέει.

πηγή: lawandorder.gr

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *