Ο Νίκος Χαρδαλιάς, οικογενειακώς, στο «Δελφινάριο»

Θα παρακολουθλήσει την σατυρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο «Dettolμη και Γοητεία». Στο «Δελφινάριο» Î­φθασε, πριν απÏŒ λίγη ÏŽρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να παρακολουθήσει την κωμική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή με τον επίκαιρο χιουμοριστικÏŒ τίτλο «Dettolμη και Γοητεία».. Λίγες ÏŽρες μετά την επίσημη ενημέρωση για την πορεία της εξέλιξης του κορωνοÏŠού στη χÏŽρα μας, στην […]

Χαρδαλιας__Δελφιναριο_1

Θα παρακολουθλήσει την σατυρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο «Dettolμη και Γοητεία».

Στο «Δελφινάριο» έφθασε, πριν από λίγη ώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να παρακολουθήσει την κωμική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή με τον επίκαιρο χιουμοριστικό τίτλο «Dettolμη και Γοητεία»..

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ενημέρωση για την πορεία της εξέλιξης του κορωνοϊού στη χώρα μας, στην οποία επανήλθε σήμερα και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας κατευθύνθηκε προς το Φάληρο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου και τις δύο κόρες του, Δήμητρα και Ιωάννα.Να σημειωθεί πως σύσσωμη η οικογένεια Χαρδαλιά, η οποία είχε προκληθεί στην παράσταση, φορούσε μάσκες δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή αφού αποτελεί έναν από βασικούς χαρακτήρες που υποδύεται στη σκηνή.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Χαρδαλιάς είχε παρακολουθήσει πριν λίγες ημέρες και την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο «Άλσος» στην οποία επίσης «παίζει» πρωταγωνιστικό ρόλο.

protothema.gr

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *