Παναγιώτης Φωτεινός: Τις μέρες στο Μάτι δεν θα τις ξεχάσω ποτέ

110535830_10218863132624243_9154574299459044429_o

Συγκλονίζει με ανάρτησή του ο Δημοσιογράφος, Παναγιώτης Φωτεινός, ο οποίος περιγράφει πως έζησε εκείνες τις μέρες που καιγόταν το Μάτι.

Από την πρώτη στιγμή ο ίδιος αλλά και συνάδελφοί του δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της μεγάλης καταστροφής. Όπως λέει ο ίδιος “Ζήσαμε μέσα στη στάχτη, εισπνέαμε κάρβουνο και καταγράφαμε τον πόνο όλων αυτών που δυστυχήσαν σε ανείπωτη τραγωδία”.

Διαβάστε ολόκληρη την δημοσίευση του Παναγιώτη Φωτεινού:

Από την στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι βρέθηκα με πολλούς συναδέλφους μου στο σημείο της φρίκης, της τραγωδίας. Όλες τις ημέρες αυτές τις θυμάμαι συνέχεια. Ζήσαμε μέσα στη στάχτη, εισπνέαμε κάρβουνο και καταγράφαμε τον πόνο όλων αυτών που δυστυχήσαν σε ανείπωτη τραγωδία. Όποτε κάναμε μπάνιο το νερό γινόταν μαύρο από την αχλή που έχει κατακάτσει πάνω μας. Τα πρωινά ο λαιμός μας είχε γεύση καμένου. Αυτή είναι όμως η δουλεία μας. Διαλέξαμε να το κάνουμε και είμαστε αρκετά υπερήφανοι που βρεθήκαμε δίπλα σε αυτές τις οικογένειες, που ενημερώσαμε τον κόσμο που θέλει να γίνει εθελοντής, που να πάει, που δίναμε στίγμα για τις ανάγκες των κατοίκων, που κάναμε τη δουλειά μας υπεύθυνα μαζί με πυροσβέστες, κατοίκους, σώματα ασφαλείας, γιατρούς, νοσηλευτές. Οι κάτοικοι μας λέγανε πως είδαν στην τηλεόραση για τη φωτιά και έτσι έφυγαν από το σπίτι, πως άκουσαν στα ραδιόφωνα και έπαιρναν τηλέφωνα τους δικούς τους για να φύγουν από εκεί. Πως σώθηκε κόσμος από την ανταπόκριση.
Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες στιγμές.
Εύχομαι κάποια στιγμή να αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτό το έγκλημα.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *