Τιμητική διάκριση για τη νέα ταινία του Νίκου Κουρού «Καλώς ήρθες στο Club»

Ειδική τιμητική διάκριση έλαβε η νέα μικρού μήκους ταινία του Νίκου Κουρού «Καλώς ήρθες στο Club» στο Φεστιβάλ “Night of Comedy Shorts”

Welcome_to_the_Club_poster
Ειδική τιμητική διάκριση έλαβε η νέα μικρού μήκους ταινία του Νίκου Κουρού «Καλώς ήρθες στο Club» στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ “Night of Comedy Shorts”, που έλαβε χώρα στο Μιλάνο της Ιταλίας. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ, που πραγματοποιείται εδώ και τρία χρόνια κάθε τρίμηνο, επιδιώκει να δώσει περισσότερη βαρύτητα και αναγνώριση στο αρκετά παρεξηγημένο κινηματογραφικό είδος, την κωμωδία. Η ταινία του Νίκου Κουρού ήταν μία από τις 8 ταινίες της παγκόσμιας παραγωγής που έλαβαν ειδική τιμητική διάκριση στο εν λόγω φεστιβάλ, για το τρίμηνο Ιουνίου-Αυγούστου 2022.

Η ταινία «Καλώς ήρθες στο Club», είναι μια σαρκαστική, εν τέλει πικρή ματιά, πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις, παρακολουθώντας αποσπάσματα από την καθημερινότητα ενός ζευγαριού και τις επιρροές που δέχεται μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο, μέσα από σουρεαλιστικές καταστάσεις και αρκετό μαύρο χιούμορ.

Ξεκίνησε τον πορεία της τον περασμένο Ιούλιο μέσα από την πλατφόρμα κινηματογραφικών ταινιών Paus Tv, ενώ έκανε to πέρασμα της από το βρετανικό κινηματογραφικό φεστιβάλ Lift-Off Global Network, των Pinewood Studios, τον Αύγουστο, ενώ αναμένεται να προβληθεί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Κύπρου τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Πρωταγωνιστεί η Καίτη Φίνου στον ξεκαρδιστικό ρόλο της αθυρόστομης πεθεράς, η Αλίκη Παπαχελά, το γνωστό μοντέλο Κορίνα Εμμανουηλίδου στην πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα και ο Παναγιώτης Νάκος. Στο ρόλο του ζευγαριού η Δέσποινα Μακεδόνα και ο Νίκος Κουρού.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *