Τρίωρη στάση εργασίας στο τρένο «Πειραιάς – Κηφισιά»

Στάση εργασίας, απÏŒ τις 12 το μεσημέρι έως τις 15:00, πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου οι εργαζÏŒμενοι στο τρένο, δηλαδή στη γραμμή 1 του μετρÏŒ «Πειραιάς – Κηφισιά». Τρένο: Γιατί γίνεται η στάση εργασίας Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου οι εργαζÏŒμενοι να συμμετέχουν στην έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου τους. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι τελευταίοι συρμοί θα […]

treno-isap2

Στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15:00, πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στο τρένο, δηλαδή στη γραμμή 1 του μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά».

Τρένο: Γιατί γίνεται η στάση εργασίας

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στην έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν από τους τερματικούς σταθμούς «Κηφισιά» και «Πειραιάς» στις 11:35, ενώ όλοι οι σταθμοί θα ανοίξουν και πάλι για το επιβατικό κοινό στις 14:45, οπότε και θα αναχωρήσουν οι πρώτοι συρμοί από τους τερματικούς και ενδιάμεσους σταθμούς της γραμμής 1.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *