Νίκος Πέτσας για το κλείσιμο του Click Away : «Θέλουν το θάνατο του εμποράκου»

Κατά της απόφασης για συνέχιση του lockdown στα καταστήματα λιανικής τάχθηκε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκος Πέτσας.

130991320_3677613422300761_783910084251963491_n

Κατά της απόφασης για συνέχιση του lockdown στα καταστήματα λιανικής τάχθηκε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκος Πέτσας.

Στην αρχή της μακροσκελούς ανακοίνωσής του τονίζει «Χωρίς έκπληξη αλλά με μεγάλη λύπη ακούσαμε σήμερα για την παράταση του lockdown στα καταστήματα λιανικής». Εν  συνεχεία αναφερομένους σε ειδικούς και πολιτικούς ζήτησε να παρθεί μια οριστική απόφαση και να μην αλλάζει κάθε τόσο κατά το δοκούν.

Ο Νίκος Πέτσας μεταξύ άλλων αναρωτιέται «τι δεν καταλαβαίνουν», από τη στιγμή που το λιανικό εμπορικό δεν αποτελεί εστία μετάδοσης, όπως ότι δεν αποτελούν εστία μετάδοσης τα ήδη κλειστά καφέ. Ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί τους ειδικούς, ότι γνωρίζουν, ότι εστία μετάδοσης πλέον είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ.

Στο τέλος της ανάρτησης κλείνει μ’ ένα δριμύ κατηγορώ, που δείχνει θυμό και απογοήτευση «Με τις πραξεις σας μας δίνεται το δικαίωμα να πιστεύουμε πλέον ότι η απόφαση για την«alacart» παράταση του κλεισίματος των Μμ επιχειρήσεων λιανεμπορίου είναι για λόγους μέσα από” κέντρα αποφάσεων “που θέλουν το θάνατο του εμποράκου και την εξάλειψη του»!!!

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πέτσα:

https://www.facebook.com/nikos.petsas.50/posts/3751026924959410

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *