Έπος! Η Γεννιά βλέπει τον Παππά ως νέο Λαλιώτη

received_1987137648248805

Σε άλλο επίπεδο το έχουν περάσει στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς στην δίνη των σκανδάλων που τους στοιχειώνει το τελευταίο διάστημα προσπαθούν πάλι να ταυτιστούν με το ΠΑΣΟΚ.

Αυτή τη φορά η Γεωργία Γεννιά με ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook προσπάθησε να ταυτίσει τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , πρώην γραμματέα και Υπουργό, Κώστα Λαλιώτη. Όπως δηλώνει η ίδια “Οικογένεια Μητσοτάκη και κυνήγι μαγισσών! Τείνει να γίνει ο Νίκος Παππάς στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου, ο νέος Κώστας Λαλιώτης, με το όνομα του οποίου κοιμόταν και ξυπνούσε ο Μητσοτάκης! Να θυμίσω πως η λάσπη που έριχναν γυρνούσε πάλι σ’ αυτούς!!”

Να τονίσει κάποιος πάντως στην κυρία Γεννιά ότι είναι ντροπή να πιάνουν και εκείνη και το κόμμα της οποιοδήποτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο στόμα τους καθώς ήταν Βουλευτής και στηρίζει ακόμα το κόμμα που έστειλε στο ειδικό δικαστήριο τον Ανδρέα Παπανδρέου, μαζί με την δεξιά. Επίσης ο κύριος Λαλιώτης παραμένει ακόμα πιστός, στις αρχές και στις ιδέες, στο κόμμα, στην ιστορική παράταξη του Ανδρέα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Τέλος όπως έχει πει και η κυρία Γεννηματά “Ούτε ως λαθρεπιβάτης ο κ. Τσίπρας στην Κεντροαριστερά“.

Σχόλια

  • Χρήστος Σιδηρόπουλος |

    Θέλει αρετήν και τόλμην ….. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο χώρος που κατέλαβε στην κοινωνία και μεγαλούργησε , ο Ανδρέας περιέλαβε όλο το χώρο της τότε κεντροαριστεράς (με τους όρους της εποχής), ακόμη και πατριώτες όλου του φάσματος, ( η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες). Αντίπαλος ήταν και θα είναι πάντα η Δεξιά (χρονοντούλαπο). ——Συνύπαρξη με την Δεξιά , μόνον σε κρίσιμες Εθνικές ανάγκες. Ο Χώρος μας είναι μέ τους πολλούς και τους αδύναμους. Η δεξιά , η όποια Δεξιά υπηρετεί πάντα τον έχοντα και τον βολεμένο.

  • Προσθήκη Σχολίου

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *