Site icon e-Peiraias

Γεννηματά για Λοβέρδο : Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος για ασχοληθούμε με ένα άστοχο χιούμορ

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ η πρόεδρος του κόμματος δεν θέλησε να τοποθετηθεί αναλυτικά σημειώνοντας ότι η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην κορυφαίο στέλεχος της σημιτικής πτέρυγας και υπουργός κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, έχει αποχωρήσει με προσωπική της απόφαση από το κόμμα από το 2013 και έχει ιδρύσει δικό της φορέα.

Το Κίνημα Αλλαγής, εξάλλου, προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης σχετικά με την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΟΟΣΑ στην οποία διευκρινίζει όλα όσα πρέπει να διευκρινιστούν:

Κατηγόρησε, ακόμη, τον ΣΥΡΙΖΑ για προβοκάτσια αφήνοντας αιχμές και προς τον Γιάννη Ραγκούση, λέγοντας ότι συμμετείχε στον πολιτικό φορέα της Α. Διαμαντοπούλου.

Ερωτηθείσα, όμως, να τοποθετηθεί για την ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου για το θέμα η Φώφη Γεννηματά ανέφερε «δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος για ασχοληθούμε με ένα άστοχο χιούμορ».

Πηγή: thesocialist.gr

Exit mobile version