Γ. Στεργίου: “Ελκυστικές οι επενδύσεις στην Ελλάδα”

FB_IMG_1593536936995

Η ανταγωνιστικότητα της χώρας βελτιώνεται και οι επενδύσεις στην Ελλάδα γίνονται όλο και πιο ελκυστικές για Έλληνες και ξένους. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της τηλεδιάσκεψης του θεματικού τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΝΔ με τον Υπουργό Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και πανεπιστημιακοί.

Μέσα σε μόλις 12 μήνες από τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές η πατρίδα μας συστήνεται ξανά στην παγκόσμια κοινότητα, με την αξιοπιστία μας να ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την αποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. 
To επόμενο διάστημα μπορούν και θα γίνουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να περιοριστούν οι απώλειες λόγω της πανδημίας.

Την επιτυχημένη διοργάνωση και τον συντονισμό της τηλεδιάσκεψης είχε ο επικεφαλής του τομέα Γιώργος Κουμπαράκης. Σύντομες τοποθετήσεις έκαναν ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος και ο επικεφαλής της Νέα Δημοκρατία – Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *