Κερατσίνι: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμπαίζουν το λαό της πόλης στο θέμα της Oil One

drapetsona_kazania

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίζουν να εμπαίζουν τον λαό του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας κάνοντας επερωτήσεις στη Βουλή για τις οσμές στην πόλη όταν οι ίδιοι τα έχουν υπογράψει ΟΛΑ.

Σήμερα 24 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν επερώτηση στη Βουλή για τις οσμές. Όπως έκανε επερώτηση και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατία, Δημήτρης Μαρκόπουλος. Εμείς σας παραθέτουμε απλά τι έχουν ψηφίσει επί κυβερνήσεώς τους. Αλλά και τι ψήφισε η τωρινή κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας.

28 Ιουλίου 2017 (ΣΥΡΙΖΑ)

Χορήγηση Άδειας Εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων κατηγορίας Α,τηςεταιρείαςμε την επωνυμία «OILONEAΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»και διακριτικό τίτλο «ΟΙLΟΝΕ S.A».

24 Νοεμβρίου 2017 (ΣΥΡΙΖΑ)

Χορήγηση προκαταβολής της επιχορήγησης της εταιρείας «OIL ONE AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «OIL ONE S.A» σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.4399/2016.

18 Δεκεμβρίου 2017 (ΣΥΡΙΖΑ)

«Εκκαθάριση – Εντολή πληρωμής (ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ) ποσού ευρώ(€) 225.344,22πουαντιστοιχείσεχορήγησηπροκαταβολήςτηςεπιχορήγησης,στηνεταιρεία«OIL ONE AΝΩΝΥΜΗΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΚΑΙΕΜΠΟΡΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑ»μεδ.τ.«OIL ONE S.A» γιατοεπενδυτικόσχέδιοπουυλοποιήθηκεσύμφωναμετιςδιατάξειςτουΝ.3908/2011, κωδικόςΠΔΕ2012ΣΕ02400000καιΚΑΕ 8284»

8 Οκτωβρίου 2019 (Νέα Δημοκρατία)

Χορήγηση δεύτερης δόσης(μευποβολήαιτήματοςτελικούελέγχου)της επιχορήγησης για επένδυση της επιχείρησης «OIL ONE ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «OIL ONE S.A.», η οποία έχει υπαχθεί στις διατάξεις του νόμου3908/2011, στην κατηγορία της Περιφερειακής Συνοχής των Γενικών ΕπενδυτικώνΣχεδίων

Καλό θα είναι λοιπόν οι Βουλευτές να σταματήσουν να κοροϊδεύουν. Πλέον η αλήθεια είναι πολύ εύκολο να βρεθεί

Υ.Γ. Για τον Δήμαρχο της πόλης δε γράφουμε κάτι. Ως γνωστόν όλα τα μαθαίνει εκ των υστέρων από τα site

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *