Μήνυμα Πλακιωτάκη από το Καστελλόριζο

5055478E-889A-4564-BDA9-292F15CCA3CD

«Η Ελλάδα είναι ικανή να προστατεύσει τα σύνορα της από το Καστελλόριζο μέχρι και την Κρήτη» το μήνυμα του Υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη από το Καστελλόριζο.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας:

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που βρίσκομαι στο Καστελόριζο. Το νησί που είναι ταυτοχρόνως το ακραίο σύνορο, αλλα και η καρδιά της Ελλάδας.

Χρέος όλων και πρώτα απ όλα της κυβέρνησης είναι η αυξημένη φροντίδα και το συνεχές ενδιαφέρον για το Καστελόριζο και τους κατοίκους του.

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η φροντίδα και το ενδιαφέρον μας αποτυπώθηκαν εμπράκτως τοσο με την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού, οσο και με το εργο της αφαλάτωσης και της διασφάλισης νερού στο νησί.

Δεν σταματάμε ομως εδω.
Ειχα σήμερα την ευκαιρία να συζητήσω με το Δήμαρχο και φορείς του νησιού ωστε να δρομολογήσουμε πρόσθετες παρεμβάσεις.

Είχα επίσης την ευκαιρία να διαπιστώσω τις υψηλές επιχειρησιακές δυνατότητες και το άριστο ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος.

Το μήνυμά μας προς όλους είναι σαφές.

Η Ελλάδα ειναι ικανή, έτοιμη και αποφασισμένη να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιωματα απο τον Έβρο έως το Καστελλόριζο και την Κρήτη.

Ελπίζουμε οτι δεν θα χρειαστει, αλλα εαν χρειαστει να μην εχει κανεις την παραμικρή αμφιβολία, οτι θα το πράξουμε. #Πλακιωτάκης #Καστελόριζο

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *