Μπογδάνος – Πολάκης σημειώσατε «1»

bogda

Μία νίκη, στα δικαστήρια, που οφελεί τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επί του Παύλου Πολάκη! Ο βουλευτής της ΝΔ είχε καταθέσει αγωγή κατά του συναδέλφου του, του ΣΥΡΙΖΑ, για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας.

Ο Πολάκης είχε χρησιμοποιήσει φράσεις όπως: «συμπλεγματικό αμόρφωτο υποκείμενο», «ανάπηρη πνευματική μετριότητα», «παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη», «φαλακρή πόρνη του ΣΚΑΪ», πράγμα το οποίο «έσπρωξε» τον Μπογδάνο στην δικαιοσύνη το 2017.

Η δικαίωση ήρθε 3 χρόνια αργότερα με τον βουλευτή της Α’ Αθήνας να «κερδίζει» 7.000 ευρώ αποζημίωση, χρήματα τα οποία όπως ανήρτησε, θα τα διαθέσει στην «Κιβωτό του Κόσμου»

 «Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας με τον ποινικολόγο-ήρεμη δύναμη, σύμβουλο ΔΣΑ και συναγωνιστή, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλο. Οι επαναλαμβανόμενες, χυδαίες ύβρεις κόστισαν στον βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ €7000, που, πλην εξόδων, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου», ήταν τα λόγια του Μπογδάνου στο τουίτερ.

Προσθήκη Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *